dailylifeoffrodo

Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av Johanna Lindholm - 18 augusti 2012 21:22

Vi bestämde oss för att åka ut och äta ikväll för att fira att jag fyller år nu till veckan, att Jonte flyttat upp till pappa och eva, och att pappa fått semester. Sagt och gjort så åkte vi till Höga kusten. Dock var det packat med folk, så vi valde att åka till Björkudden istället. Mycket trevligare omgivning och grymt bra service! Det var mycket mindre folk. Däremot så hade de bröllopsgäster där (11 stycken bara) efter bröllopsceremonin antagligen.


Jag valde medium rare oxfilé tournedos med två olika sorters smörer, friterade potatisklyftor, stekt zucchini, ugnsstekta tomater, rödvinssky och cola till. Helt fantastiskt gott! Jag åt upp precis allt på tallriken. Ni som känner mig väl vet att jag brukar peta i maten och lämna drygt halva portionen efter mig. Så var inte fallet idag. Så fruktansvärt gott alltså! Inte en enda fettklump i köttet, ingen sena eller någonting, riktigt mört och gott kött. Till dessert tog jag friterad camembert med hjortronsylt och gammeldags vaniljglass, vilket också var en riktig höjdare! Troligen den bästa restaurang jag ätit på om jag tänker efter!


Nu ska vi kolla på när Pewdiepie spelar Facade på youtube. Cheers!


//Frodo

Av Johanna Lindholm - 18 augusti 2012 16:27

Jag gick in på H&M i Härnösand, och ut kommer jag med världens absolut sötaste necessär! Jag kunde inte motstå den. I neeeeeeded it! 


 


Den är relativt rymlig, har massa fack och den blir utmärkt att stoppa schampo, balsam och annan kosmetika i på resor. Det framgår inte på bilden, men band de lila strecken på ytterfacket så är det även små turkosa streck, men det syntes förstås inte.


//Frodo

Av Johanna Lindholm - 18 augusti 2012 15:49

Idag gick jag ner på stan och köpte en liten reseflaska av Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor Deep Conditioner (phew, långt namn..) på Åhléns för att testa om den var någonting för mig. Hellre köper jag en liten provstorlek och provar ett tag innan jag köper en fullsize flaska som jag kanske blir missnöjd med.


Hur som helst, till produkten. På flaskan står det; Our unique formula with Australian Balm Mint smoothes rough cuticles and helps restore manageability and adds shine. 


  


Jag applicerade denna efter schamponering (obviously), och lät den verka i några minuter, exakt tid vet jag inte, sköljde ur. Sen så fönade jag håret som vanligt. Jag kan säga än så länge att håret inte blir direkt silkeslent (för att den inte innehåller så mycket skräpsilikoner som gör mer skada i längden), utan snarare mjukt, fluffigt och lätt att reda ut. Produkten luktar väldigt gott. Den luktar lite mint (inte alls för mycket!), och påminner om bubbelgum i lukten på något vis! Nu när håret är torrt så känns hårbotten bra, och kliar inte, och håret känns helt okej. Ingen mirakelprodukt kanske, men den är trevlig hittills i alla fall.


Jag köpte liten flaska på 75 ml, och den kostade 59 kr  på Åhléns.


//Frodo

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards