dailylifeoffrodo

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Johanna Lindholm - 26 september 2012 18:39

Ja, vad ville ni bli när ni var små? 


Jag minns att jag velat bli arkeolog, författare, musiker, konstnär, och så sa jag en gång att jag ville bli allt. Japp, jag sa att jag ville bli allt. Alla yrken.

-

Av Johanna Lindholm - 26 september 2012 17:33

Hej! Idag bestämde jag mig för att på allvar skriva dagbok. Jag har några halvskrivna liggandes med stoooora luckor ur mitt liv som saknas. En del ur mitt liv är nedskrivet, men inte så mycket som jag velat. Så nu ska jag nogrannt skriva allt. ALLT. Och så ska jag försöka skriva ner gamla minnen som inte finns med. Minnen som svider, minnen som glädjer, minnen som är konstiga. Alla möjliga minnen. Jag vill kunna kolla tillbaka på det jag en gång skrivit. Så som jag gjorde idag, men utan alla dessa luckor.


Idag handlade jag mat också. Hittade Tillmans grillkorv för 27:-! Hörde du det mamma?! Min favoritkorv, den dyyyra Tillmanskorven, var prissänkt. Halleluja! Sen köpte jag väl annat basic, juice (Glocken Golds juice som jag alltid kallat "Fruktsaft", bästa ever. Nostalgi!), mjölk, grädde, ägg, leverpastej, rostbröd, tomater, drömyoghurt i stor förpackning (Hallå nostalgi!). Hur kan man bli så nostalgisk av viss mat? Jo, för att Glocken Gold var den lyxiga juicen man inte fick så ofta, drömyoghurten var det samma med. Kalaspuffar har jag samma relation till. Det var de lyxiga flingorna, för de som hade råd att ha hål i tänderna oftare än genomsnittet. Nä inte vet jag. 


Sen hade vi form idag också. Vi skulle börja avbilda saker i sten. Stenen är någon form av kalksten och avger sjuka mängder slipdamm, så vi fick bära mun- och nässkydd för att inte andas in så mycket damm. Sen fikade vi med bullar och kaffe eller te också. Det var trevligt! 


Dock så missade jag min tvätt-tid, så jag får nog handtvätta istället.. Rena trosor måste man ju ha i alla fall!


Det var nog allt om min dag I suppose. Take care, och var snälla med varandra!

//Frodo

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards