dailylifeoffrodo

Alla inlägg under april 2013

Av Johanna Lindholm - 30 april 2013 15:02

Idag är det sista April och Valborgsmässoafton. Ikväll ska jag iväg på fest, och umgås med trevliga människor! Så jävla taggad! Satt ute på balkongen idag och bara njöt av solen :) Dock så fattar jag verkligen inte varför det kommer massor av duvor hela tiden och skiter på min balkong. Inte lite heller, skit(haha)äckligt! Äckelfåglar..


Just nu lyssnar jag på musik och funderar på att äta någonting, sen börja fixa mig och så. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, men det löser sig ju alltid!


Nu tänkte jag gå ut och plocka lite vitsippor! Såg att det växte massor på gräset utanför lägenhetshuset! :D Fint med en bukett inne tänkte jag. ^^


Ha det bäst! <3

//Frodo

Av Johanna Lindholm - 24 april 2013 13:46

Hej!


I natt drömde jag sjukt skumma saker. Bland annat så var jag med i ett rövarband (Måns och Ida var med) och snodde massa saker och dödade fiender med spikar, och knivar och skit. Sen blev vi tillfångatagna av fienden, och jag blev tvingad att fläta en liten flickas hår.


Sen så slogs jag brutalt mot min förre mattelärare. Jag slog ner honom och dunkade hans huvud flertalet gånger i en tjock glasruta. Han tuppade av, sen kom han igen och ville slåss. Jag ville inte slåss. Jag hade blåmärken och hela faderullan, och när alla i skolan fick reda på misshandeln så spöade allihop honom mot ett stängsel. Det var hundratals människor, och alla ville ge honom en snyting. 


Sen så drömde jag att jag och Heidi var inne på ICA, och att vi skulle köpa någon konstig julchoklad, och då anklagade en gubbe oss för att ha snott den, men jag visade kvittot, och jag hade kassören på min sida. Sen så tog jag tag i julpyntet han och hans fru hade köpt och drog sönder det och sa att jag hoppades att han skulle få en usel jul nästa år. Sen pekade jag fuck you, log och gick ut. 


Sen var det förstås en himla massa mer saker som jag inte riktigt kan förklara.

Av Johanna Lindholm - 23 april 2013 14:33

Hejsan!

Idag har jag haft en vanlig, trött Tisdag. Hatar Tisdagar, lätt sämsta dagen på hela veckan. Vi hade HLR (hjärt- och lungräddning) samt övning i att linda en stukad fot på idrotten. Det var väl okej antar jag xD Inget speciellt med det.

Här har ni bilder som jag tog igår, och redigerade nyss! Det är outfit of the day, och gungbilder, samt studiobilder och en bild på en kruka hos Meister.

Enjoy!

 

             

 

Fuck Tisdagar.

Av Johanna Lindholm - 19 april 2013 19:33

Hejsan!

Idag har det inte hänt så mycket. Blev bjuden på donken och glass (det var en fruktansvärt äcklig glass för övrigt, köper inte igen! Cornetto Popcorn hette den. Eww). Sen så hade vi en enda lektion, och den var med Lasse. Vi skulle klippa och klistra bilder ur tidningar och sätta upp ett företag typ. Jag satt och skrattade åt en gubbe ur en tidningsbild som det stod akel! på, som i mirakel förstås, men det klipptes bort. Kunde inte sluta skratta. Dessutom så satt jag med mitt Hubba Bubba och blåste bubblor. Bubbelgum är awesome. 


När jag kom hem så gjorde jag tacos och åt, sen så har jag mest legat i soffan och sölat som vanligt. Lyssnar på musik en hel del och så! Just nu är det den här gamla godingen! Lyssnade mycket på den i mellanstadiet med min kompis Heidi! :D Hammerfall – Hearts On Fire Härliga minnen! En gång så hade hon fest i sin lägenhet i Vallsta, och det var killar från klassen bjudna och några fler. Vi dunkade till den här låten, åt snacks och drack läsk. En kille åt så mycket, snurrade runt på golvet och spydde.. xD Haha jag minns att min syster trampade i hans spya. Hon refererade alltid till Jonatan "Spykillen" efteråt!


Av Johanna Lindholm - 17 april 2013 22:17

Låten alltså!

4 Non Blondes – What's Up?



What's Up?


25 years of my life and still
Trying to get up that great big hill of hope
For a destination.
I realized quickly when I knew I should
That the world was made for this
Brotherhood of man
For whatever that means

And so I cry sometimes when I'm lying in bed
Just to get it all out, what's in my head
And I, I'm feeling a little peculiar
And so I wake in the morning and I step
Outside and I take deep breath
And I get real high
And I scream to the top of my lungs
What's goin' on?

And I say hey-yeah-yeah-yeah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on
And I say hey-yeah-yea-eah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on

Oooh, oo! ooh-hoo-hoo-hoo-hoo
Oo-ooh-hoo-hoo-hoo-hoooo
Oooh! ooo-aah-hoo-hoo-hoo-hoo
Oo-ooh-hoo-hoo-hoo-hoooo Whats up?

And I try, oh my God do I try
I try all the time
In this institution
And I pray, oh my God do I pray
I pray every single day
For revolution

And so I cry sometimes when I'm lying in bed
Just to get it all out what's in my head
And I, I'm feeling a little peculiar
And so I wake in the morning and I step
Outside and I take deep breath
And I get real high
And I scream to the top of my lungs
What's goin' on


And I say hey-yeah-yea-eah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on
And I say hey-yeah-yea-eah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on

And I say hey-yeah-yea-eah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on
And I say hey-yeah-yea-eah, hey yea yea
I say hey! what's goin' on
Oooh, oo! ooh-hoo-hoo-hoo-hoo
Oo-ooh-hoo-hoo-hoo-hoooo-ahh-haa


25 years of my life and still
I'm trying to get up that great big hill of hope
For a destination
Oo-ooh-hoo-hoo-hoo-hoooo

Av Johanna Lindholm - 17 april 2013 17:28

Idag var jag i skolan för andra gången sedan påsklovet, haha. Jag är fortfarande förkyld, men inte så att jag behöver vara hemma mer i alla fall. Så jävla skönt faktiskt! Idag målade jag klart min oljemålning. Lade upp bild på den både på Facebook och på Instagram. Det blev en Narwhal! 


Just nu ligger jag och lyssnar på Simple Plan. Vilken nostalgi! Jeez <3 


Borde verkligen fixa något att käka, är hungrig som ett as. Byeee!

Av Johanna Lindholm - 16 april 2013 20:08

Idag känner jag mig pigg för första gången på flera dagar! I morse åt jag två portioner flingor, sen klockan tre på eftermiddagen så kände jag mig faktiskt hungrig, så jag åkte ut till donken och köpte 5 stycken cheeseburgare och tog med hem. Första "riktiga" födan på dagar! 


Det var så varmt och skönt ute, och det var så lite snö kvar! Helt fantastiskt vad glad man blir!


Jag har fortfarande ont i halsen, men inte så mycket som tidigare, och jag hostar och snorar fortfarande, men jag har gjort ett bra jobb med att hosta upp slemmet, så snart är väl det också borta! Så i morgon tänker jag gå till skolan igen. Orkar inte med att bara ligga hemma hela tiden. Det värsta är över nu. Dock har jag sjukt stel rygg, och det gör sjukt ont, men det är ju så det är.


Jasse har varit guld värd alltså! Smsat och ringt och kollat hela tiden hur jag mår, och hjälpt mig att ta mig iväg och handla. Helt super den tjejen! <3


Jag har två cheeseburgare kvar, börjar bli lite hungrig nu igen, så jag ska ta och mikra dem.



Av Johanna Lindholm - 11 april 2013 11:05

Vaknade upp och var dyngsur av svett.
Har fruktansvärt ont i halsen, täppt näsa och slemhosta (inte okej i kombination med halsont).

Nu försöker jag få i mig lite te och hoppas på att det ska kännas bättre i halsen.

Jag orkar seriöst inte vara sjuk mer. Önskar att det fanns en quick fix, men jag antar att det enda jag kan göra är att vila, få i mig vitaminer och mineraler samt vatten tills det går över.

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards