dailylifeoffrodo

Alla inlägg den 16 juni 2012

Av Johanna Lindholm - 16 juni 2012 21:18








Frågestundens frågor och svar! Valde att korta ner den lite när jag insåg att jag inte fick så många frågor.


Jag undrar... hur får du din ögonskugga så "kraftigt" och hur det stannar kvar hela dagen. :)

Frida: Jag använder en ögonskuggeprimer vid namn Urban Decay Eyeshadow Primer Potion, eftersom jag har oljiga ögonlock som gör att skuggorna hamnar i vecken på ögonlocken och ser allmänt jävligt ut. Det primern gör är att hålla oljan borta och verkligen bita tag i ögonskuggan så att den verkligen sitter kvar, och dessutom så blir ögonskuggan mycket mer intensiv med den här primern. När jag ska tvätta av mig sminket så ser det i princip likadant ut som när jag sminkade mig. Dessutom använder jag mig av högpigmenterade ögonskuggor! Dåliga ögonskuggor utan pigment kan jag lika väl vara utan. Rekommenderar varmt Viva La Diva, som finns typ överallt och är jättebilligt! De kommer i massor av roliga färger och de är icke djurtestade.


Är din syrra lebb? vad tycker du om det?

Anonym: Är det så pinsamt att fråga syrran själv om det? Dessutom, varför är du anonym? Vågar du inte stå för det du skriver? Men ja hursomhelst så är min syster bisexuell, och jag är jätteglad att de är tillsammans. De är världens gulligaste par, och jag tycker jättemycket om hennes tjej!


*hur många mm är dina lobes?
*planerar du att töja mer? hur mycket?
*har du fler piercingar?
*vill du ha fler? vilka?

Kram! :)

Barfotabarn: Mina lobes är 12 mm, och jag tror det räcker eftersom mina öron är pyttesmå tyvärr.. I övrigt så har jag fler i öronen; en helix och två lobes till :) Jag vill ha septum i alla fall, kanske medusa också/istället. Kram på dig! :D


hur ofta har du färgat håret ?? :O??

Brorsan: Jag började färga håret när jag gick i 5:an ungefär, och har haft min naturliga hårfärg EN gång sedan dess, och det var 09. Förutom luggen då, för den var blonderad, eller färgad grön. Sen så har jag inte en aning om hur mycket jag färgat håret genom tiderna ärligt talat xD


Vad gillar du för mat? xP

Syrran: Mat jag gillar är pizza, hamburgare, sushi, kött, mammas mat och sånt där xD

-

Av Johanna Lindholm - 16 juni 2012 20:19

Tjena! Idag har jag gjort nästan ingenting. Vaknade vid tolvtiden och käkade lite, packade lite och drog hem till Alfta. Nu ska vi snart kolla på Sherlock Holmes! :) Det blir kul!


Glöm inte frågestunden! FRÅGA NÅGONTIIIIIIING!!!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards