dailylifeoffrodo

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Johanna Lindholm - 28 juni 2012 22:26

Hej! Jag fick nyss hem ett gratis läppglans ifrån svenska Idun Minerals (värd 169:-), eftersom jag deltog i deras facebookkampanj de hade för ett tag sedan. Tror tyvärr att kampanjen är stängd nu. 


Läppglansen är döpta efter olika sorters rosor, och läppglanset i sig har rosdoft som jag faktiskt gillar. Jag brukar inte tycka om rosdofter som inte kommer direkt ifrån rosen så att säga, men det här luktar faktiskt som en riktig ros. Väl på läpparna är formulan lite smått klistrig, inte så jättemycket, utan bara så att det håller lite extra bra.



Nyansen Lillian är en varm korallaktig färg som är ganska pigmenterad, och som innehåller lite guldskimmer. Den är väldigt smickrande mot min hud som drar en aning åt det gula hållet, och alltså är "varm". Kan tyvärr inte ladda upp en bild på detta nu, men så fort jag får tag i en kamera så fixar jag det!


 

   Detta är nyansen Lillian.




     

Och det här är hela nyansutbudet!


Idun Minerals finns på bland annat Apoteket, har kopierat lite information om Idun Minerals från apoteket.se:


"Idun Minerals är en svensk ny serie mineralprodukter med vårdande och skyddande egenskaper, utvecklad för att passa alla hudtyper, från fet till torr hy. I serien ingår foundation, puder, concealer, läppglans, rouge och bronzer med tillhörande borstar och penslar av finaste kvalitet. Alla produkter består till 100 procent av högrenade mineraler som gör din hud jämn och fin och ger den en vacker lyster.


IDUN Minerals ögonskuggor och mascaror består av pressade och högrenade mineraler. Ögonskuggorna finns i fyra olika varianter: singelskuggor, highlighter, duoskuggor och paletter. Mascarorna finns i två varianter: en för mer volym och en för längre ögonfransar. Ögonskuggorna är naturliga, högrenade och innehåller inga tillsatser. De är lätta att applicera och känns mjuka och naturliga på ögonlocken. Passar känsliga ögon och kontaktlinsbärare.


IDUN Minerals läppglans finns i nio vackra färger, från traditionellt transparent till intensivt rött. Läppglansen är bland annat fria från konserveringsmedel och parfym. De innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja, för behaglig känsla och bästa hållbarhet."


Har ni provat några produkter ifrån Idun Minerals, eller planerar ni att göra det i framtiden? :) Jag är imponerad av det här läppglanset, så jag ska definitivt kolla in deras produkter lite mer! 

 

//Frodo

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards