dailylifeoffrodo

Alla inlägg under juni 2012

-

Av Johanna Lindholm - 16 juni 2012 20:19

Tjena! Idag har jag gjort nästan ingenting. Vaknade vid tolvtiden och käkade lite, packade lite och drog hem till Alfta. Nu ska vi snart kolla på Sherlock Holmes! :) Det blir kul!


Glöm inte frågestunden! FRÅGA NÅGONTIIIIIIING!!!!!

Av Johanna Lindholm - 15 juni 2012 13:45

Ikväll är det School's Out och Tove är hos mig hohohohoh! Igår slutade jag skolan och firade lite hemma hos Meister. Just nu kollar vi på American Pie (of course, går fan inte att nöta ut) och så kramade jag lite på min sambo som nyss tagit studenten! Snart kommer vi inte att vara sambos längre :c I will miss her!


What else? Hmm. Nä det var nog inget mer. Höres!


//Frodo

Av Johanna Lindholm - 12 juni 2012 17:42

Idag så hade vi en lektion som bestod av kladdkaksfika och fylla i ett utvärderingspapper, sen var det tack och bock. 


Däremot så fixade jag och ett par kompisar ett överraskningskalas åt våran klass och några lärare som vi tyckte extra mycket om. Jag och Jasse hade bakat en varsin tårta, min var en chokladtårta med jordgubbar på, hennes var en gräddtårta med bananer, vindruvor och massa mer! Sen så skålade vi i alkoholfri cider, och så visades det ett bildspel med bilder ifrån läsåret på oss i klassen samtidigt som vi spelade en spellista med bakgrundsmusik. Sen när vi fikat klart så delade vi ut rosor till alla. Det var ett bra kalas och tårtorna var goooodaaa!


Så, fika två gånger på en dag? Jajamän! That's how we do it on Estet!


Sen så gick jag hem, lade mig på soffan och somnade en stund, men nu är jag hungrig och funderar på att koka lite nudlar. Det vore ju gott.


Glöm inte att ställa en fråga till Frågestunden som pågår just nu! 

Av Johanna Lindholm - 11 juni 2012 21:34

 


Som bilden säger så startar jag en frågestund nu, eftersom bloggen är rätt ny så finns det massor av saker ni inte vet, och som ni kan fråga om! Jag ska försöka svara så ärligt som möjligt på alla frågor. Jag avslutar frågestunden om en vecka. Nästa måndag alltså! Var inte rädda för att fråga! :D


//Frodo

-

Av Johanna Lindholm - 11 juni 2012 17:22

Idag hände det inte så mycket. Vi fikade lite på svenskalektionen, sen hade vi redovisning i Estetisk kommunikation. Uppgiften var den att vi fick en varsin skokartong, sen skulle vi välja en varsin låt att bli inspirerad av, sen så skulle vi tolka låten i skokartongen. Typ klippa, klistra och göra lite vad som helst!


Jag valde låten Paradise city av Guns 'n' Roses, och min skokartong handlade om mina vänner hemma i Vallsta. Jag printade ut foton på oss ifrån tranan och ifrån Hannah's 15-årskalas och klistrade in oss, och hade en landskapsbild i bakgrunden. Klädde hela lådan i grönt och skrev ovanpå skokartongen: "Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty. I wan't you please take me home." som ju är refrängen i låten. Sen så hade jag tagit en annan trananbild att klistra på baksidan, upp och ner. Det var en olyckshändelse, men det såg rätt coolt ut ändå.


Dessutom var Tove i skolan idag! Har saknat henne som tusan nu när hon har varit borta på sommarjobb!


Har just ingenting mer att skriva just nu. Återkommer väl senare i så fall! 

Puss och kram! 

//Frodo

Av Johanna Lindholm - 9 juni 2012 16:08

Hej allihop! 


Idag ska jag skriva om en produkt jag nyligen testat, och hittills gillat, vilken är Batiste torrschampo "Blush" som ska ha en blommig och "flirtig" doft enligt förpackningen. 


 


Den i mitten alltså, som är rosa och har små blommor på sig.


Det här torrschampot är det bästa jag provat hittills. Har tidigare använt Björn Axén, Proffs och Lee Stafford.

Det är en relativt lätt spray, och jag tycker inte att håret blir lika dassigt i färgen som de andra. Den tar verkligen bort den oljiga känslan, ger lite volym (dock inte särskilt mycket. Vill man ha mycket volym rekommenderar jag den från Björn Axén), och luktar lagom mycket. Doften är inte överväldigande, och produkten känns inte som ett fett och äckligt lager i hårbotten heller. Priset känns helt okej för mängden produkt man får. Jag tror jag kommer att fortsätta köpa den här produkten, troligtvis i fler dofter och kanske prova de färgade. 


Betyg: 5/5

Pris: 69:- på Åhléns

Mängd produkt: 200 ml


//Frodo

Av Johanna Lindholm - 6 juni 2012 11:27

Hey, how are you doing? 

Jag och Ebba kom helt apropå ingenting ihåg massor av gamla nostalgilåtar!

Kommer ni ihåg Markoolio? Klart man kommer ihåg Markoolio! "Göör det igeeen, var hos Markoolio, våran casanova ger oss det vi vill haaaaa...."  


Eller Günter! "Oooh, you touch my tralala, mmmmh, my dingdingdong...."  "Ohlala, tiny weeny string bikini..."


Och kommer ni ihåg de där helt värdelösa flätmaskinerna som fanns? De funkade aldrig, utan tovade bara ihop håret. Men det var en rolig grej att äga! Jag fick en rosa i julklapp någon gång under det tidiga 2000-talet förmodligen. Typiskt att jag inte hittar någon bra bild på dem!


Apropå hår, så ska jag fläta in Ebbas syntetdreads idag, och så ska jag klippa min lillasysters hår inför examen. Himla roligt att få klippa sina syskons hår. Jag tror jag har klippt alla fyra.. Ja det har jag nog! 


Hur som helst så vet jag inte vad mer jag ska skriva. Ses!

//Frodo.

Presentation


Jag heter Johanna, kommer ifrån Hälsingland. Kommer väl skriva lite vad jag känner för, såsom bittra inlägg, allmänna funderingar och hur mina dagar varit.

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<<
Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards